Borkóstolás a Simkó Pincészetben

A borkóstolás megunhatatlan élmény, amelyet érdemes minden alkalommal egyedivé varázsolni. Egy korty bor, festői táj, mi kellhet még? 

Családi borászatunk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb minőségű borokat készítse. Szenvedélyünk a borok iránt megmutatkozik az ízletes és kifinomult borainkban, amelyeket büszkén osztunk meg vendégeinkkel a borkóstolóink során.

Nálunk a családias hangulat mellett fellelhető a Tokaj-hegyalja egészének borválasztéka, mindemellett pincészetünk kínálatában pezsgők és gyöngyöző borok is megtalálhatóak.

BORKÓSTOLÓ PROGRAMJAINK MINIMUM 8 FŐ-VEL INDULNAK EL!

Válassz egyet csomagjaink közül!

Silver

4.900Ft /fő

A borkóstoló helyszíne a panziónk alatt rejtőző borkóstoló helység, mely családias hangulatával vár Titeket. Kóstold meg a családi borászatunk büszkeségeit: egy száraz, egy félédes és egy édes bort. 

Az élményt egy sétával kezdjük a gyönyörű pincékben, ahol megtekintheted a boraink érlelődésének folyamatát. Ezután kötetlen beszélgetés keretében megoszthatjuk Veled a borkészítés fortélyait, valamint a Tokaj-hegyaljai borvidék érdekességeit.

Szeretettel Várunk Borkóstolónkon

gold

5.900Ft /fő

Szeretnél csatlakozni a Tokaj borvidék borait bemutató borkóstoló eseményünkhöz?

Akkor tarts velünk, és kóstold meg az 5 kiváló minőségű borunkat. Gyöngyöző, száraz, félédes, édes borainkat és természetessen borvidékünk  leghíresebb borát a Tokaji Aszút!
 
Családunk tagjai lesznek a személyes borszakértőid, akik bemutatják Neked a borászati folyamat titkait és a borok egyedi jellemzőit. És hogy még különlegesebb legyen az élmény, megkóstolhatod a nagyon különleges Tokaji Essenciát is! MOST AJÁNDÉKKÉNT!

Gyere tarts velünk, garantáljuk, hogy egy emlékezetes élményként fogsz visszagondolni a nálunk eltöltött időre!

Diamond

10.900 Ft /fő

Csatlakozz hozzánk egy rendkívüli borkóstoló élményhez, melyben 7 kiváló minőségű borunkat kóstolhatod végig.

Kezdd a pezsgővel,melyte hagyományos technológiával készítünk, majd folytasd a száraz, félédes és édes késői szüretű borainkkal. Ezután kóstold meg két különböző típusú, híres tokaji aszúnkat. Végül pedig egy különleges ajándékként megkóstolhatod az egyedi tokaji esszenciát.

Családunk tagjai, végigvezetnek ezen felejthetetlen kóstolón, megosztva az egyes borok sajátosságaival kapcsolatos érdekességeket, különlegességeket
 
Ne hagyd ki ezt az exkluzív lehetőséget, várunk Szeretettel!

ChocoWine

9.900 Ft /fő

ChocoWine csomagunkat az igazán inyenceknek ajánjuk. 5 különböző bort kóstolhatsz meg, melyek mindegyikéhez kézzel készült csokoládé bonbont kínálunk. A kóstoló során felfedezheted, hogyan egészítik ki egymást a bor és csokoládé ízei, és megtalálhatod az ideális párosítást minden borhoz. Készülj fel egy érzéki kalandra, melynek során ízlelőbimbóidat elkényeztetjük! Várunk Szeretettel!

Mi az az Esszencia?

A tokaji esszencia másik nevén nektár, a Tokaj-hegyaljai borvidék zárt területén termő, a tőkén aszúsodó és szüretkor külön, szemenként leszedett aszúszemekből készül. Préselés nélkül a szőlőszemek saját súlyuknál fogva nyomják össze egymást, így nyerhető ki belőlük a különleges lé, amely sűrű nektárt képez.

Ez minimális erjedés után, amely évekig is eltart válik tokaji borkülönlegességgé. Ásványi anyagokban és egyedi aromákban, gazdag, alacsony alkoholtartalmú. Az Esszencia utánozhatatlansága nem csak a különleges szüretelésében rejlik, a minőségét az is páratlanná teszi, hogy nem minden évben készíthető el, csak a legkiválóbb aszús évjáratokban illetve hazánkban csak kevés pincészet borlapján elérhető, ezért nevezhetjük a borok királyának is.

Hogyan foglalhatok?

A több évtizedes tapasztalatunk minden palackban visszatükröződik, amely családunk történetét meséli el. Nálunk felfedezheted minden szőlőszemben a régió páratlan ízeit és harmóniáját.

Pincészetünk célja, hogy másokkal is megosszuk a szépséget, a bor és a környezet szeretetét, tiszteletét és átadjuk a családunk történetét. Látogass el hozzánk és válj családunk részévé!

Elérhetőségeink:

+36 47-311-946

+36 30-272-3561

Várunk téged is!

Különleges ajánlatunk:

Tapas összeállításunk minden csomag mellé válaszható kísérőként

2.900 Ft

Foglalás