RÓLUNK

Sziasztok! Szeretnénk itt kötetlenül, sablon szövegek nélkül írni. Szóval, mi egy kedves családi borászat vagyunk Tokaj-Hegyalján. Olyan tényleg, igazi családi borászat. Édesapám és édesanyám (Sándor és Marcsi) alapítottak a borászatot, mikor minket is alapítottak (Gábort és engem, Kittit). Aztán nagyon ügyesen építették vállalkozásukat Evinor néven. 2013 környéken belecseppentünk mi, én és a bátyám és néhány változtatással folytattuk és folytatjuk szüleink által megtanult munkát. Egyetemre is jártunk, ott is tanultunk... csak tudjátok... Jelenleg az olasz párom is a borászatban dolgozik. Nah, ő hozza az olasz lazaságot! Édesanyám sváb, szóval lazaságra szükség van

De vissza a családi vállalkozásra. Ha jöttök (borsodiasan jösztök) hozzánk borkóstolóra akkor velünk fogtok ám találkozni, nem alkalmazottal. Mert tényleg beletesszük szívünket, lelkünket. Ha bort rendeltek és bármi kérdésétek van, nyugodtan keressetek, kérdezzetek és segítünk mindenben. Ha pedig a vendégházunkba jöttök, akkor a kulcs a lábtörlő alatt! (Van kamera, úgyhogy óvatosan, haha) És használhattok mindent, meg sütünk veletek szalonnát. 🙂 A kis kuckó pedig Sárospatak leggyönyörűbb helyén van. (Maximális elfogultság nélkül mondom!)

Szóval ilyen borászat vagyunk mi!
Viszont a minőség nagyon fontos!!!!! Ezért mindennap megkóstoljuk az összes tételt, hogy mindig tökéletes bort kapjatok 😉 Igazi áldozat vállalás ez!
Szeretettel várunk Titeket és Egészségetekre!
A Simkó család